Onderhoud van uw CV-ketel

O ok uw stookinstallatie vraagt om onderhoud. Door ontwikkelingen op de voet te blijven volgen, kunnen wij uw CV-ketel nu ook milieuvriendelijk reinigen. Hierbij maken wij gebruik van een biologisch afbreekbare roetreiniger waar zelfs het hardnekkigste roet niet tegen bestand is. Uiteraard beschikken wij tevens over geavanceerde apparatuur om installaties met perslucht schoon te kunnen maken, alsmede om uw apparatuur weer optimaal af te stellen.

Wilt u direct een prijsopgave ontvangen voor onze werkzaamheden? Bel dan direct 070 345 58 77 of 070 345 03 95. Ook kunt u bellen als u eerst nog vragen heeft over de mogelijkheden. Duinoord Dak- en schoorsteentechniek is gevestigd aan de Van Speykstraat 211 in Den Haag.

Onderhoud CV-ketel?

Regelmatig onderhoud van uw CV-ketel zorgt voor een minder kans op storingen en daarnaast voor een langere levensduur van uw CV-ketel. Regelmatig onderhoud zorgt voor een beter presterende CV-ketel die minder energie verbruikt en op veiligheid gecontroleerd is.

  • Voorkomen van storingen
  • Langere levensduur van CV-ketel
  • Zuiniger
  • Veiliger

Tips CV-ketel

Wanneer uw CV-ketel ouder is dan 2006 dan kan het al interessant zijn om een nieuwe HR ketel te nemen. Ketels na 2006 hebben een grote sprong gemaakt in rendement. In veel huizen is er alleen een thermostaat in de woonkamer die de verwarming regelt. Om efficiënter en duurzamer met de warmte om te gaan kunt u gebruik maken van radiatorthermostaten, zodat u in alle vertrekken is huis een andere temperatuur kunt instellen.