Schoorsteenveger in Wassenaar

Duinoord - ASPB.

U kent het wel, de oer-Hollandse koude dagen. Tijdens deze dagen wilt u natuurlijk wel gebruik maken van uw huiselijke haard. Maar hoe is het met uw schoorsteen gesteld? Voordat u uw huiselijk haard weer wilt gebruiken, raden wij van Duinoord het aan om eerst een inspectie te laten doen door een professionele schoorsteenveger in regio Wassenaar. Duinoord is een gerenommeerd familiebedrijf. Sinds 1900, al 3 generaties lang, zet Duinoord zich in als dak- en schoorsteenspecialist. Als u zich richt tot Duinoord Dak- en schoorsteentechniek als uw schoorsteenveger in Wassenaar, kunt u rekenen op op een professionele schoorsteenveger tegen een uitgekiende prijs-kwaliteit verhouding.

Duinoord, als uw schoorsteenveger in Wassenaar, biedt u o.a. de volgende voordelen:

  • 10 tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Bij onze camera inspecties blijft geen scheurtje verborgen
  • Al sinds 1900 dak- en schoorsteenspecialist
  • Wij bieden uitgekiende prijs-kwaliteit verhouding

Wilt u direct een prijsopgave ontvangen voor onze werkzaamheden als schoorsteenveger in Wassenaar? Bel dan direct 070 345 58 77 of 070 345 03 95. Natuurlijk kunt u ook bellen als u eerst nog vragen heeft over de mogelijkheden. Duinoord Dak- en schoorsteentechniek is gevestigd aan de Van Speijkstraat 211 in Den Haag.

Schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen is een oud ambachtelijk beroep, dat tot op heden nog steeds een dankbaar en gerespecteerd beroep is. Ondanks dat de centrale verwarming niet meer weg te denken is, wordt er nog steeds op grote schaal op hout gestookt of gebruik gemaakt van een gaskachel. Echter alles dat brandt in een openhaard of kachel levert rookgassen op en wordt afgevoerd door het rookkanaal. Waar vuur is, is rook en waar rook is, is roet en roet dient verwijderd te worden om problemen zoals een schoorsteenbrand te voorkomen. Hiervoor kunt u dan ook Duinoord inschakelen als uw schoorsteenveger in regio Wassenaar.

Jaarlijks dient de schoorsteen uit preventief oogpunt geveegd dan wel geïnspecteerd te worden. Wij als moderne schoorsteenvegers in regio Wassenaar weten en zien vaak meer dan u zou denken. Een goed onderhouden rookkanaal is van belang voor een goede gezondheid en leefklimaat. Is uw schoorsteen nog niet geveegd dan wordt het tijd om een afspraak te maken met Duinoord!

Duinoord heeft voor vele klanten al werkzaamheden uitgevoerd. Enkele referenties daarvan zijn Dienst van het Koninklijk Huis, BAM Techniek, Imtech Maintenance en American Embassy.

Dienst van het Koninklijk Huis    BAM techniek      Imtech Maintenance      American Embassy